求学问校网:一站式提升学历的专业平台!

求学问校网

网教

课程咨询
当前位置:求学问校网 > 政策信息 > 北京 > 正文

2021年12月网络教育统考《大学英语B》模拟题汇总(二)

责任编辑:白晶晶 发布日期:2021-12-25 11:16:06 来源:求学问校网

【摘要】模拟题是根据网络教育统考考试题目出的,题型以及分值都是一样的,下面我们就一起来看看2021年12月网络教育统考《大学英语B》模拟题汇总(二)。一、交际英语1.-Excuseme,butcanyoutellmethewaytothepostoffice?–_____A.Don’taskthat.B.Sorry,I’mastrangerhere.C.No,Ican’tsaythat.D.No,you’

  模拟题是根据网络教育统考考试题目出的,题型以及分值都是一样的,下面我们就一起来看看2021年12月网络教育统考《大学英语B》模拟题汇总(二)。

2021年12月网络教育统考《大学英语B》模拟题汇总(二)

  一、交际英语

  1.-Excuse me,but can you tell me the way to the post office?

  –_____

  A.Don’t ask that.

  B.Sorry,I’m a stranger here.

  C.No,I can’t say that.

  D.No,you’re driving too fast.

  答案:B

  2.-Are you going on holiday for a long time?

  –_________

  A.It was a long time.

  B.Two weeks ago.

  C.No.Only a couple of days.

  D.Not long time ago.

  答案:C

  3.-How’s your family?

  –_________

  A.Thanks all the same.

  B.Thanks for calling.

  C.Not too bad.

  D.Don’t mention it.

  答案:C

  4.-Good morning,may I speak to Mark,please?

  –_________

  A.Who’s there?

  B.Who’s that speaking?

  C.Who are you?

  D.Who wants to speak to Mark?

  答案:B

  5.-Is it possible for you to work late tonight?

  –_______

  A.I like it.

  B.I’ll do that.

  C.I’d love to.

  D.I think so.

  答案:D

  二、阅读理解

  Hi,dear boys and girls!Do you know how to be a healthy kid?Here are some rules you should follow.

  First,eat different foods,especially fruit and vegetables.You may have a favourite food,but you’d better eat something different,if you eat different foods,you will probably get more nutrients(营养物质)your body needs.

  Second,drink water and milk as often as possible.When you’re really thirsty,cold water is the No.l choice.Milk is a great drink that can give you more calcium(钙)your body needs to grow strong bones.

  Third,listen to your body.How do you feel when you are full?When you are eating,notice how your body feels and when your stomach feels comfortably full.Eating too much will not make you feel comfortable and make you fat.

  Fourth,limit screen time.Screen time is the time you watch TV,DVDs and videos,or using computers.It is good to take more exercise such as basketball,bike riding and swimming.You can’t watch TV for more than two hours a day.

  Fifth,be active.One thing you’d like to do as a kid is to find out which activity you like best.Find ways to be active every day.

  Follow these rules and you can be a healthy kid.

  6.You should eat different foods especially fruit and vegetables.

  A.T

  B.F

  答案:A

  7.Juice can give you more calcium.

  A.T

  B.F

  答案:B

  8.According to the passage,you should follow five rules if you want to be healthy.

  A.T

  B.F

  答案:A

  9.When you’re eating,you don’t have to notice how your body feels.

  A.T

  B.F

  答案:B

  10.The best title for the passage is“How to be a healthy kid”.

  A.T

  B.F

  答案:A

  One day a bookseller(书商)let a big box of books fall on his foot.“Go to see the doctor,”said his wife.“No,“he said.“I’ll wait until the doctor comes into the shop next time.Then I’ll ask him about my foot.If I go to see him,I’ll have to pay him.”

  On the next day the doctor came into the shop for some books.When the bookseller was getting them ready,he told the doctor about his bad foot.The doctor looked at it.

  “You must put that foot in hot water every night.Then you must put something on it,”said the doctor.

  He took out a piece of paper and wrote on it.“Buy this and put it on the foot before you go to bed every night,”he said.

  “Thank you,”said the bookseller.“And now,sir,here are your books.”

  “How much?”said the doctor.

  “Two pounds.”

  “Good,”said the doctor.“I shall not have to pay you anything.”

  “Why?”asked the bookseller.

  “I told you about your foot.I want two pounds for that.If people come to my house,I ask them to pay one pound for a small thing like that.But when I go to their houses,I want two pounds.And I came here,didn’t I?”

  11.What happened to the bookseller one day?

  A.He lost a box of books.

  B.His foot was wounded by a box of books.

  C.He lent the doctor a box of books.

  D.He sold out all his books.

  答案:B

  12.The bookseller’s wife asked him ______.

  A.to go out for some medicine

  B.to send somebody for a doctor

  C.to go to see the doctor

  D.to wait for the doctor to come

  答案:C

  13.The bookseller didn’t take his wife’s advice because ______.

  A.he was afraid of the doctor

  B.he didn’t like to take medicine

  C.he couldn’t walk by himself

  D.he didn’t want to pay the doctor

  答案:D

  14.The doctor paid ______ for the books.

  A.one pound

  B.two pounds

  C.nothing

  D.something

  答案:C

  15.The bookseller paid ______ money for seeing the doctor in the end.

  A.more

  B.less

  C.the same amount of

  D.no

  答案:A

  三、词汇与语法

  16.I took the medicine,but it didn’t _______.

  A.work

  B.help

  C.make

  D.affect

  答案:A

  17.Neither Jack nor I ________ able to persuade his father to attend the wedding.

  A.am

  B.are

  C.were

  D.is

  答案:A

  18.I won’t make the _______ mistake next time.

  A.like

  B.same

  C.near

  D.similar

  答案:B

  19.I didn’t expect you to turn _____ at the meeting yesterday.

  A.up

  B.to

  C.out

  D.over

  答案:A

  20.The young lady coming over to us _____ our English teacher;the way she walks tells us that!

  A.must be

  B.can be

  C.would be

  D.could be

  答案:A

  四、完型填空

  Do you often visit museums?Museums are often full ___21___ interesting and beautiful things,but in most museums you can only ___22___ the thing there.You can’t touch them.This is not very interesting for most of us.People want to touch things.They want to use them and play with them.That is ___23___ we learn about things.If we are interested in something,we learn about it more easily.If we are bored we do not learn very much.But some museums are different.For example,at the Boston Children’s Museum,young people can use computers and other modern machines.They can ___24___ make movies and play games there.In this kind of museums children are not bored.They can ___25___ a lot from the museum.

  A.how

  B.also

  C.of

  D.learn

  E.look at

  答案:C

  A.how

  B.also

  C.of

  D.learn

  E.look at

  答案:E

  A.how

  B.also

  C.of

  D.learn

  E.look at

  答案:A

  A.how

  B.also

  C.of

  D.learn

  E.look at

  答案:B

  A.how

  B.also

  C.of

  D.learn

  E.look at

  答案:D

  五、英译汉

  26.This is the worst hospital I have ever seen.

  答案:这是我见过的最差的医院。

  27.This one’s pretty,but it costs too much.

  答案:这个很漂亮,但是很贵。

  28.It has not been decided yet whether they will take part in our experiment.

  答案:他们是否参加我们的试验还没有决定。

  29.Fred was such a hardworking student that he soon came out first in the class.

  答案:弗瑞德是一个学习十分用功的学生,所以不久他就成了班里学习最好的学生。

  30.I knocked on his door but nobody came to answer it.

  答案:我敲了他的门,但没人来开门。

  31.You needn’t go there anymore.He already knows about it.

  答案:你不必去了,他已经知道那件事了。

  六、写作

  32.写作

  Instructions:根据下面所给的题纲用英语写出一篇不少于80词的英文通知。

  明天(星期五)全班同学将去参观科学博物馆(the Science Museum),由你(班长)通知全体同学。(通知的开头和结尾已给出)。具体内容如下:

  1.早上8点钟在校门口集合,步行前往;

  2.参观时要认真听,仔细看,并记下有趣的东西;

  3.不可在博物馆内大声喧哗及拍照。

  要求:1.不要逐句翻译;2.词数80个左右。

  Fellow students,

  ______________________Thank you!

  以上就是就是2021年12月网络教育统考《大学英语B》模拟题汇总(二)的全部内容了,想要参加统考的同学,需要多做模拟题。

免费获取【求学问校网】为您定制的学历提升方案
标签:

【原创声明】本文内容系求学问校网原创,任何单位或个人未经本站书面授权不得转载、链接、转贴或以其他方式复制发表。否则,求学问校网将依法追究其法律责任。

相关文章

千元助学金

全国仅3000个名额

求学问校网服务条款

已帮助40万意向学员用户成功提升学历

立刻提交您的升学信息,离本科梦想更进一步!

求学头条

自考微信公众号
成考微信公众号
咨询电话

027-86646545

在线客服 点击咨询

考生在线咨询

求学问校网微信公众号 求学问校网微信公众号
返回顶部∧
关注公众号

招生咨询08:30-22:00

求学问校网公众号

微信公众号

求学问校网交流群

微信交流群

微信扫一扫