求学问校网:一站式提升学历的专业平台!

求学问校网

网教

课程咨询
当前位置:求学问校网 > 政策信息 > 北京 > 正文

2021年12月网络教育统考《大学英语B》模拟题汇总(四)

责任编辑:白晶晶 发布日期:2021-12-25 11:33:29 来源:求学问校网

【摘要】统考是网络教育必须参加的考试,只有通过了统考,才能申请本科毕业,下面我们就一起来看看2021年12月网络教育统考《大学英语B》模拟题汇总(四)。一、交际英语1.-Excuseme,whenwillthe17:15trainarrive?–_________A.Idon’ttellyou.B.It’sbeendelayedonehour.C.Youhavetobepatient.D.Don’task

  统考是网络教育必须参加的考试,只有通过了统考,才能申请本科毕业,下面我们就一起来看看2021年12月网络教育统考《大学英语B》模拟题汇总(四)。

2021年12月网络教育统考《大学英语B》模拟题汇总(四)

  一、交际英语

  1.-Excuse me,when will the 17:15 train arrive?–_________

  A.I don’t tell you.

  B.It’s been delayed one hour.

  C.You have to be patient.

  D.Don’t ask me.

  答案:B

  2.-Let’s go to the library this afternoon.

  –_________

  A.Yes,that’s right.

  B.No.I can’t.

  C.What about you?

  D.That’s a good idea.

  答案:D

  3.-How’s your family?

  –_________

  A.Thanks all the same.

  B.Thanks for calling.

  C.Not too bad.

  D.Don’t mention it.

  答案:C

  4.-It’s rather cold in here.Do you mind if I close the window?

  –________

  A.Yes,please.

  B.No,please.

  C.Sure,please.

  D.I don’t like it.

  答案:B

  5.-What’s the problem with your bike?

  –_________

  A.Not at all.

  B.Good,thank you.

  C.Nothing serious.

  D.Sure

  答案:C

  二、阅读理解

  It was difficult to find jobs in the north of England at that time.When John lost his job,he found that he could not get a new one.He soon spent all his money,so he went to the south of the country,as people said it was easier to find work there.The easiest way to go there was to take a train.Soon John got on a train.

  The train started.There were not many people on the train.Suddenly a man with a gun came in.He went up to John and said,“Your money,or your life!”

  “But I’ve got no money,sir,”John answered.He looked sad.

  “Then why are you so afraid?”asked the man with a gun angrily.

  “I thought you wanted to see my ticket,and I had no money to buy one.”said John.

  6.John went to the south of England when he spent all his money.

  A.T

  B.F

  答案:A

  7.John thought he could get a new job in the south.

  A.T

  B.F

  答案:A

  8.When a man with a gun came,John was afraid because he had no ticket.

  A.T

  B.F

  答案:A

  9.The man with a gun wanted to see John’s ticket.

  A.T

  B.F

  答案:B

  10.All the people on the train wanted to travel to the south to get a job.

  A.T

  B.F

  答案:B

  Mr.Tom Forester lived by himself a long way from town.He hardly ever left his home,but one day he went into town to buy some things in the market.After he had bought them,he went into a restaurant and sat down at a table by himself.When he looked around,he saw several old people put glasses on before reading their newspapers,so after lunch he decided to go to a shop to buy himself some glasses too.He walked along the road,and soon found a shop.

  The man in the shop made him try on a lot of glasses,but Tom always said,“No,I can’t read with these.”

  The man became more and more puzzled(迷惑不解),until finally he said,“Excuse me,but can you read at all?”

  “No,of course I can’t!”Tom said angrily.“If I was already able to read,do you think I would have come here to buy glasses?”

  11.Mr Forester lived ______.

  A.with his family in a city

  B.with his family in the countryside

  C.alone in a city

  D.alone in the countryside

  答案:D

  12.Tom ______ went into town.

  A.often

  B.always

  C.almost never

  D.everyday

  答案:C

  13.The old people in the restaurant read their newspapers ______.

  A.with glasses on

  B.with glasses off

  C.with glasses of beer in front of them

  D.with glass pipes in their mouths

  答案:A

  14.The shop Tom went into sold ______.

  A.drinking glasses and cups

  B.glass for windows and doors

  C.glasses for people who could not read

  D.glasses for people who could not see well

  答案:D

  15.What kind of mistake did Tom make?

  A.He went to the wrong kind of shop.

  B.He didn’t try on all the glasses in the shop.

  C.He thought that a person who had not learned to read would be able to do so if he wore glasses.

  D.He left his money in the restaurant.

  答案:C

  三、词汇与语法

  16.John succeeded _______ what he wanted.

  A.to get

  B.to getting

  C.in getting

  D.and getting

  答案:C

  17.You______to the meeting this afternoon if you have something important to do.

  A.needn’t to come

  B.don’t need come

  C.don’t need coming

  D.needn’t come

  答案:D

  18.Eggs,though rich in nourishments,have ______ of fat.

  A.a large number

  B.the large number

  C.a large amount

  D.the large amount

  答案:C

  19.When Lily came home at 5 p.m.yesterday,her mother _____dinner in the kitchen.

  A.cooked

  B.was cooking

  C.cooks

  D.has cooked

  答案:B

  20.His salary as a driver is much higher than ________.

  A.a porter

  B.is a porter

  C.as a porter

  D.that of a porter

  答案:D

  四、完型填空

  An old man went to the hospital.When the doctor came to __21__ him,he said,“Well,Mr.Jones,you’re going to have some injections(注射),and then you’ll feel __22__.A nurse will come and give you the first one this evening,and then you’ll get another one tomorrow morning.”

  In the evening a young nurse came to Mr.Jones’bed and said to him,“I’m going to give you your first injection now,Mr.Jones.Where do you want it?”

  The old man was surprised.He __23__ the nurse for several seconds,and then he said,“Nobody’s ever let me choose that before.Are you really going to let me choose now?”

  “Yes,Mr.Jones,”the nurse answered.She was __24__.“Where do you want it?”

  “Well,then,”the old man answered __25__ a smile,“I want it in your left arm,please.”

  21.

  A.looked at

  B.in a hurry

  C.see

  D.with

  E.much better

  答案:C

  22.

  A.look at

  B.in a hurry

  C.see

  D.with

  E.much better

  答案:E

  23.

  A.look at

  B.in a hurry

  C.see

  D.with

  E.much better

  答案:A

  24.

  A.look at

  B.in a hurry

  C.see

  D.with

  E.much better

  答案:B

  25.

  A.look at

  B.in a hurry

  C.see

  D.with

  E.much better

  答案:D

  五、英译汉

  26.It is known to all that exercises are good for health.

  答案:众所周知,锻炼有益于健康。

  27.What would you like to drink,mineral water or tea?

  答案:你喜欢喝点什么,矿泉水还是茶水?

  28.Let’s try something different.

  答案:让我们尝尝其它不同的口味。

  29.I was having a nap when suddenly the telephone rang.

  答案:我在睡觉时,电话铃突然响了。

  30.The traffic jams during morning and afternoon rush hours are a headache in big cities now.

  答案:上下班高峰期的交通拥挤问题是大城市目前的一个棘手问题。

  31.A lot of natural resources in the mountain area will be exploited and used.

  答案:那个山区有许多自然资源有待于开发利用。

  六、写作

  32.写作

  Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

  1.从事体育运动有哪些好处;

  2.你常做的体育运动。

  Physical Exercise_______________________________________________________

  以上就是小编为大家整理的网络教育统考《大学英语B》模拟题汇总(四)的全部内容了,大家在参加统考之前,一定要好好复习。

免费获取【求学问校网】为您定制的学历提升方案
标签:

【原创声明】本文内容系求学问校网原创,任何单位或个人未经本站书面授权不得转载、链接、转贴或以其他方式复制发表。否则,求学问校网将依法追究其法律责任。

相关文章

千元助学金

全国仅3000个名额

求学问校网服务条款

已帮助40万意向学员用户成功提升学历

立刻提交您的升学信息,离本科梦想更进一步!

求学头条

自考微信公众号
成考微信公众号
咨询电话

027-86646545

在线客服 点击咨询

考生在线咨询

求学问校网微信公众号 求学问校网微信公众号
返回顶部∧
关注公众号

招生咨询08:30-22:00

求学问校网公众号

微信公众号

求学问校网交流群

微信交流群

微信扫一扫